Amarone, Cheese & Chocolate

Amarone från Valpolicella är ett av världens mest älskade viner. Med sin kraftfulla fruktighet, mustiga bärighet och explosiva tyngd är vi många som fallit som furor. Men hur kommer de sig att Italiens svar på Hulken blir så muskulös? Kanske är det till och med så att det finns en stil för alla smaker – alltifrån David Hasselhoff till Iggy Pop. 

Kom och upptäck Amarone tillsammans med oss. Under en kväll samlar vi tre av de ting som bäst kan beskrivas som ren och skär lycka – ost, vin och choklad.

Sov över på hotellet och avnjut en god frukost dagen efter.  Alla deltagare får 20 % rabatt på övernattning. Rabattkoden skickas till dig efter att du bokat provningen.

Stanna gärna kvar efteråt och ät en bit mat i vår restaurang Winery Kitchen. Boka bord här


Datum & tid

Torsdag 28 december, kl 18:00

Pris

750 kr SEK

Bokningsvillkor

Vid mindre än totalt 5 bokade platser på vinprovningarna kan provningen komma att ställas in. Detta meddelas 48 timmar innan bestämt datum. Bokas via vår hemsida eller via receptionen. Om du behöver avboka din plats kontakta oss på info@thewineryhotel.se

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu