Events på The Winery Hotel

måndag 26 februari 18:00

Måndagar på The Winery Hotel - YOGA

Kom och gör Kundaliniyoga hos oss på måndagar kl 18.00. Avsluta sedan gärna kvällen med en pizza och ett glas vin i vår italienska trattoria, Terreno Deli. 

onsdag 07 mars 19:00

Winemaker’s Dinner med drottningen av Alsace – Anne Trimbach

Trimbach är en av Alsace mest välkända vinhus. Nu kommer de till oss. Passa på att njuta av klassiker av både pinot gris, riesling och gewurtztraminer väl matchade med en specialkomponerad fyrarättersmeny. Begränsat antal platser

lördag 17 mars 11:00

VINUTBILDNING - grunderna i vinkunskap (heldag)

Är du nyfiken på att lära dig mer om vin, men aldrig tagit dig tiden att göra det ännu? Välkommen till en heldagsutbildning (steg 1) på The Winery Hotel som bjuder på både kunskap och inspiration och där du lär dig grunderna i vinets värld. Utbildningsdagen passar alla som har ett intresse för vin.

lördag 24 mars 16:00

Vegansk vinprovning

Ekologiskt är inte längre tillräckligt. Nu kommer det nya gröna. Biodynamiskt, veganskt och naturligt är numera vanliga begrepp i vinvärlden.  Lär dig mer med oss! 

lördag 21 april 11:00

Vinutbildning steg 2

Ta steget längre och fördjupa dina kunskaper i vin. Den här gången fokuserar vi på mat och vin i kombination, världens viner samt lite härligt babbel om bubbel.

Alltid på
The Winery Hotel

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - lördag kl 18.00 (lördagar kl 17.00) har vi en guidad tur i vårt vineri. Du får följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vårt egna vin Winery Red (ca 20 min). 

Alltid på
The Winery Hotel

Vinprovning

Varje torsdag fredag och lördag har vi öppna temaprovningar på våra specialdesignade vinprovarbord i anknytning till vårt vinoteket. Hit är ni välkomna att prova vin tillsammans med andra intresserade. 

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu