Events på The Winery Hotel

lördag 27 oktober 18:00

Mozzarella Show - lär dig göra mozzarella

Lär dig att göra mozzarella!  Lördagen den 27 oktober kommer Daniel Rugolo från Frägsta Mejeri i Hälsingland och Roberto Carvutto från Caseficio Olanda i italienska Apulien till vår italienska trattoria Terreno Deli. De gör mozzarella såsom i Italien framför dina ögon, ljummen och pinfärsk. Erbjuds kl 18 och kl 20.

lördag 10 november 18:30

Gåsamiddag vid Stenbordet

En sinnlig gåsamiddag med svartsoppa, gås och äppelkaka men med en twist. Winery Kitchen är restaurangen där vinet bestämmer smakerna i maten istället för tvärt om. Middagen avslutas med en övernattning hos oss.

lördag 17 november 11:00

VInutbildning - grunderna i vinkunskap (FULLBOKAD)

Är du nyfiken på att lära dig mer om vin, men aldrig tagit dig tiden att göra det ännu? Välkommen till en heldagsutbildning (steg 1) på The Winery Hotel som bjuder på både kunskap och inspiration och där du lär dig grunderna i vinets värld. Utbildningsdagen passar alla som har ett intresse för vin.

fredag 23 november 18:00

Förfest

Ann och Anitha, kända från bland annat podden Lillelördag gästar den 23 november The Winery Hotel med sin show “Förfest med Ann & Anitha – the point of no return”.

lördag 24 november 16:00

Masterclass Chianti Classico

Nu tas ett stort kliv framåt i det toscanska vindistriktet Chianti Classico i Toscana. Följ med på en provning av viner från områdets nio olika kommuner ledd av två experter på Toscana 

tisdag 27 november 14:00

Masterclass Chianti Classico (OBS! Enbart för branschen)

Nu tas ett stort kliv framåt i det toscanska vindistriktet Chianti Classico i Toscana. Följ med på en provning av viner från områdets nio olika kommuner ledd av två experter på Toscana – vinproducenten Sofia Ruhne och vinskribenten Åsa Johansson.

lördag 29 december 16:00

Bubbles & Champagne

Smygstarta nyår med en kväll av härligt bubbel och babbel med vännerna. Låt er förföras av världens kanske mest mytomspunna dryck - champagne.

Alltid på
The Winery Hotel

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - lördag kl 18.00 (lördagar kl 17.00) har vi en guidad tur i vårt vineri. Du får följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vårt egna vin Winery Red (ca 20 min). 

Alltid på
The Winery Hotel

Vinprovning

Varje torsdag, fredag och lördag har vi öppna temaprovningar på våra specialdesignade vinprovarbord i anknytning till vårt vinotek. Hit är ni välkomna att prova vin tillsammans med andra intresserade. 

@thewineryhotel

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu