Yoga, Wine & Dine 24-25 november

Upplev en unik upplevelse i yogan och vinets värld! Nu är det hög tid att boka in dig själv och dina vänner på vår yogahelg som vi erbjuder den 24-25 november

Testa tre olika typer av yoga, upplev hur vinprovning och yoga hänger ihop, prova ekologiskt vin och njut av massor av härlig vegetarisk mat.  Det bästa av allt i perfekt balans, helt enkelt! Ni gör två sköna yogapass på lördagen och ett morgonyogapass på söndagen. Dessutom äter ni en god trerättersmeny på kvällen och njuter av den välfyllda frukostbuffén på morgonen. I vinbaren kan ni prova ekologiskt, biodynamiskt och naturligt vin med guidning av en sommelier.

Till maten serveras vin som ligger till grund för smakerna i den vegetariska menyn och blir på så sätt en upplevelse av vin och mat i perfekt kombination. 

Inga förkunskaper av varken yoga eller vin krävs. Vi erbjuder denna yogahelg i samarbete med Yogamottagningen.

Om sinnesmeditationen – Pop Your Senses

Pop your senses är en kombination av vin och yoga som lanserades på The Winery Hotel under hösten 2017. Med hjälp av yoga och meditationen skärps våra sinnen och den skärpan tar vi med oss in i vinprovningen. Vinets utseende, doft och smak frambringar minnen, känslor och sinnesstämningar som gör meditationen mer levande. 

Yogamottagningen

Yogamottagningen är en yogastudio på Gärdet som erbjuder olika typer av yoga, massage och konsultationer. Deras specialitet är medicinsk yoga med inriktning på huvudvärk. Yogamottagningen ägs av Per Söder och Anita Davén-Söder. Läs mer här


Datum

Start 24 november klockan 13.00

Pris

Från 2085:- / person i dubbelrum (275:- i enkelrumstillägg)

I paketet ingår:

 • Övernattning i dubbelrum (250 SEK i enkelrumstillägg)
 • Tre yogapass; Hatha Yoga, Medi Yoga och Kundalini Yoga
 • Mellanmål med rawballs, fruktbuffé, nötter, te eller kaffe
 • Sinnesmeditation - Pop your senses
 • Trerätters vegetarisk middag (inkl vinpaket med speciellt utvalda viner)
 • Vinomatkort (värde 100 SEK) som kan användas till vinprovning av ekologiska, biodynamiska och naturliga viner.
 • Frukostbuffé
 • WIFI
 • Fri tillgång till vårt gym och pool på takterrassen


  Medtag sköna kläder att yoga i samt egen yogamatta.

  BOKA YOGA WINE AND DINE


  Paketet gäller den 24-25 november 2018 i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller paket.

  Debitering av ditt betal- eller kreditkort sker på plats - kreditkort krävs dock för att garantera din bokning. Bokningen är avbokningsbar fram till 14 dagar innan genomförande - annars debiteras kostnaden.

  Boka rum

  Boka guidad tur i vineriet

  I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

  Boka nu