Operapaket

Nu lanserar vi ett specialpaket för dig som är operaälskare men som vill bo i en miljö som inspireras av design och vin. När Confidencen, Sveriges äldsta rokokoteater, sätter upp den grekiska tragedin Orfeus och Eurydike i sommar kan ni som operabesökare avsluta kvällen hos oss på The Winery Hotel. Ta del av det här paketerbjudandet och låt er hänföras av en dramatisk operaföreställning för att sedan njuta av härlig hotellvistelse hos oss. 

I vårt Operapaket ingår

  • Två biljetter till Orfeus & Eurydike på Confidencen
  • Programbok
  • 2 glas mousserande i pausen
  • Övernattning i dubbelrum på The Winery Hotel
  • Frukostbuffé
  • WiFi
  • Fri tillgång till vårt gym och utomhuspool på takterrassen


Mer om Orfeus & Eurydike


Orfeus och Eurydike är en tragedi hämtad från den grekiska mytologin om kärleksparet som tidigt skiljs från varandra. Det efter att Orfeus maka, den åtråvärda nymfen Eurydike, har jagats av en satyr och då råkat trampa på en orm och faller död ned. Orfeus, som är förtvivlad av sorg, får hjälp av gudarna för att hämta tillbaka sin maka från dödsriket. Christoph Willibald Gluck skrev operan som den första reformoperan där recitativ och aria fördes närmare varandra. Recitativen och ariorna var betydligt enklare och kortare och ackompanjerades av en orkester. Resultatet blev en opera med det dramatiska berättandet i centrum.

Läs mer om föreställningen på www.confidencen.se. Speldagar då detta erbjudande gäller 28/7, 29/7, 1/8, 2/8, 4/8, 5/8, 8/8, 9/8, 11/8, 12/8, 15/8, 16/8, 19/8, 25/8 och 26/8.

Om Confidencen

I Ulriksdals slottspark finns den återupptäckta skatt från 1753 som är Confidencen - Sveriges äldsta rokokoteater. Varje sommar ges utöver en diger konsert- och teatersäsong en större operaproduktion där hela scenmaskineriet väcks till liv. Med levande ljus, mask, kostym och tidstypiska instrument är Confidencen unik i Sverige med att erbjuda hur opera inte bara kan låta, utan även kännas under teaterkungen Gustav III:s tid.


boka vårt Vin & Operapaket


Erbjudandet gäller i mån av plats. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu