Brunch Weekend

Njut av en avkopplande helg på Sveriges första urban winery hotel. Innan ni checkar ut på söndagen kan ni avnjuta vår brunch - The Winery Style, komponerad av vår köksmästare.

Vår italienska brunchbuffé är lagad med lika mycket hantverk och passion som vi lägger ner när vi tillverkar vårt vin. Njut av så mycket pizza, pasta, charkuterier, ostar och andra delikatesser du vill.

För dig som bor söndag till måndag är brunchen tillgänglig innan incheckning på söndagen.

Du kan även förboka middag i Winery Kitchen online i samband med din rumsbokning. Då blir du garanterad ett bord i restaurangen på en tid som passar dig och ditt sällskap. För dig som bor söndag till måndag serveras middag i Terreno Deli och det behövs ingen bordsbokning.

I vårt BRUNCH WEEKEND paket ingår

  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Brunch för 2 personer. Vegetariska alternativ finns. 
  • WiFi
  • Fri tillgång till vårt gym och vår utomhuspool.
  • Sen utcheckning - 14.00

OBS! Brunchen har sommaruppehåll mellan den 28 maj - 1 september vilket gör att detta paket inte erbjuds under denna period.


Brunch Weekend


Erbjudandet gäller i mån av plats, lördagar och söndagar. Paketet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Mellan den 28 maj - 1 sept har vi uppehåll med brunchen vilket gör att detta paket inte erbjuds under sommaren. Du kan dock redan nu boka in en brunchweekend i höst.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu