Boka rum

Eller ring oss direkt +46(0)8 14 60 00

THE WINERY HOTEL

Välkommen till The Winery Hotel - Sveriges första urban winery hotel. Med egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.

Ett hotell. Ett vineri. En mötesplats.

BOKA DITT RUM ONLINE - ALLTID BÄSTA PRIS!

BRUNCH

Välkommen till vår italienska brunch - erbjuds varje söndag på The Winery Hotel

UPCOMING EVENTS

lördag 27 oktober 18:00

Mozzarella Show - lär dig göra mozzarella

Lär dig att göra mozzarella!  Lördagen den 27 oktober kommer Daniel Rugolo från Frägsta Mejeri i Hälsingland och Roberto Carvutto från Caseficio Olanda i italienska Apulien till vår italienska trattoria Terreno Deli. De gör mozzarella såsom i Italien framför dina ögon, ljummen och pinfärsk. Erbjuds kl 18 och kl 20.

lördag 10 november 18:30

Gåsamiddag vid Stenbordet

En sinnlig gåsamiddag med svartsoppa, gås och äppelkaka men med en twist. Winery Kitchen är restaurangen där vinet bestämmer smakerna i maten istället för tvärt om. Middagen avslutas med en övernattning hos oss.

lördag 17 november 11:00

VInutbildning - grunderna i vinkunskap (FULLBOKAD)

Är du nyfiken på att lära dig mer om vin, men aldrig tagit dig tiden att göra det ännu? Välkommen till en heldagsutbildning (steg 1) på The Winery Hotel som bjuder på både kunskap och inspiration och där du lär dig grunderna i vinets värld. Utbildningsdagen passar alla som har ett intresse för vin.

fredag 23 november 18:00

Förfest

Ann och Anitha, kända från bland annat podden Lillelördag gästar den 23 november The Winery Hotel med sin show “Förfest med Ann & Anitha – the point of no return”.

lördag 24 november 16:00

Masterclass Chianti Classico

Nu tas ett stort kliv framåt i det toscanska vindistriktet Chianti Classico i Toscana. Följ med på en provning av viner från områdets nio olika kommuner ledd av två experter på Toscana 

tisdag 27 november 14:00

Masterclass Chianti Classico (OBS! Enbart för branschen)

Nu tas ett stort kliv framåt i det toscanska vindistriktet Chianti Classico i Toscana. Följ med på en provning av viner från områdets nio olika kommuner ledd av två experter på Toscana – vinproducenten Sofia Ruhne och vinskribenten Åsa Johansson.

Alltid på
The Winery Hotel

Vinprovning

Varje torsdag, fredag och lördag har vi öppna temaprovningar på våra specialdesignade vinprovarbord i anknytning till vårt vinotek. Hit är ni välkomna att prova vin tillsammans med andra intresserade. 

Alltid på
The Winery Hotel

Guidad tur i vineriet

Varje måndag - lördag kl 18.00 (lördagar kl 17.00) har vi en guidad tur i vårt vineri. Du får följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin och provsmaka vårt egna vin Winery Red (ca 20 min). 

Presentkort

Köp ett presentkort på en valfri upplevelse på The Winery Hotel. Du väljer själv vilket belopp kortet ska laddas med. Presentkortet kan nyttjas på alla delar av hotellet som till exempel en övernattning, ett besök i Winery Kitchen eller en guidad tur i vineriet. Våra presentkort gäller 1 år från utskriftsdatum.

Köp ett presentkort

Vinomatkort

I vinomaterna i vårt Vinoteket har du möjlighet att upptäcka nya viner och provsmaka exklusiva viner som du annars kanske inte hade haft tillgång till. Köp ett kort laddat med ett valfritt belopp i receptionen, online eller i Vinoteket. Därefter har du tillgång till alla de viner som finns i displayerna i Vinoteket.

Köp ett förladdat vinkort

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Bli först att få ta del av erbjudanden och andra nyheter från oss

Intresserad av
Jag tillåter att The Winery Hotel använder och sparar mina personuppgifter i syfte att skicka information om företagets verksamhet.

Boka rum

Boka guidad tur i vineriet

I vårt vineri kan du följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Gå en guidad tur i vårt vineri och provsmaka vårt egna vin, Winery Red.

Boka nu